Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli cena stropních kazet je uvedena za 1 m2, nebo za 1 ks kazety?

Cena všech stropních kazet v našem e-shopu je uvedena za 1 ks kazety, což je 0,25 m2. 1 m2 = 4 ks kazet. Výhodou je, že si můžete objednat jakýkoliv počet kazet a nemusíte objednávat na celé m2, nebo celá balení kazet. 

 

Dobrý den, musím se před nákupem zaregistrovat?

Registrace není nutná, nakoupit lze jednoduše bez registrace. Pokud se zaregistrujete máte přístup ke svému účtu, a při nákupu nemusíte vyplňovat objednávkový formulář. 

 

Dobrý den, velice se mi líbí Vaše stropní kazety, rád bych si je objednal, ale mám obavy v jakém stavu mi zboží Pošta doručí. Nejraději bych si přijel osobně, ale mám to hodně daleko. Je zboží nějak speciálně zabaleno?

Naším hlavním přáním je to, aby zákazník obdržel všechno zboží v naprostém pořádku. Víme, že žádný dopravce nezachází s balíky tak opatrně, jak je s nimy zacházeno v našem skladě. Proto všechno zboží balíme s maximální pečlivostí do speciálních kartonů vyrobených na zakázku tak, aby i při hrubém zacházení nedošlo k jeho poškození. Je to nejbezpečnější způsob dopravy a pokud se stane, že je krabice evidentně silně poškozená, zboží nepřebírejte, ihned nás o tom informujte a obratem Vám pošlem nové.

 

Jaké lepidlo by jste mi doporučil pokud chci lepit stropní kazety na polystyrenový podklad a kolik lepidla je třeba zakoupit k 48 m2 kazet?

Pro lepení stropních kazet na nesavé podklady, jako je polystyren nabízíme speciální lepidlo PD Eurotrend, které je pro toto lepení speciálně vyvinuto. Lze ho použít na savé i nesavé podklady.Vydatnost z 1 kg je cca 3 m2, při obvodovém lepení, takže na 48 m2 = 192 ks kazet budete potřebovat cca16 kg lepidla. 

 

Je možné použít Vaše stropní kazety i do kuchyně a koupelny?

Všechny stropní kazety Eurotrend jsou plně omyvatelné vodou i s přídavkem běžného saponátu. Použít se dají do kuchyní, koupelen i do prašných místností, kde je třeba povrch občas omýt. Také lišty Eurotrend jsou plně omyvatelné a opatřené stejným povrchem jako kazety.

 

Dobrý den, líbí se nám stropní kazety Astro béžová, chtěli by jsme je nalepit do obývacího pokoje, ale máme v něm krbová kamna ve kterých se topí. Odkouření kamen vede cca 40cm pod stropem. Nebude to kazetám vadit?

Stropní kazety Eurotrend lze instalovat i do místností s kamny na tuhá paliva. Odkouření 40 cm pod stropem by nemělo vadit. Kazety zvládají běžně teplotu 70 - 80°C. 

 

Nakoupil jsme u Vás kazety Motýl borovice, už je mám nalepené. Původně jsem strop nechtěl lištovat, ale nakonec jsme se rozhod ho zalištovat. Jsou lišty  stejné barvy jako kazety a mohu je lepit na už nalepené kazety? Jaké lepidlo by jste mi doporučil na tento dekor? Děkuji za odpověď.

Okrajové lišty Eurotrend jsou potaženy stejnou fólií jako kazety, takže barva je shodná. Lišty samozřejmě můžete lepit na nalepené kazety. Je to správný postup. Na lišty nabízíme lepidlo PD Eurotrend v kartuši 310 ml, které je bílé barvy. Pokud máte obavy, že by Vám lepidlo vytékalo na kazety a bylo by na dekoru borovice vidět můžete použít universální silikon transparentní barvy, který není viditelný i když přitlačením vyteče.

doprava zdarma

Pro objednávky nad 5000 kč

VYSOKÁ KVALITA PRODUKTŮ

Oceněné kazetové systémy

GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY

Jsme přímým dovozcem

Vše skladem

Trvale na skladě 6000 m2